NEWS AND UPDATES

Find Out What’s Happening at Antverpia FC

BELGIAN TOUR TORNOOI 6: FLANDERS CUP WACHTEBEKE

11 Augustus 2019

Gisteren werd de Flanders Cup in Wachtebeke gespeeld. Christophe Keuleers behaalde een knappe 3de plaats. Verder deed Michel Keuleers wederom een fantastische zaak in het Senior klassement en waren er knappe individuele prestaties van Hendrik Van Peer en Benjamin Jaeken. In het clubklassement werd Antverpia tweede en doet zo nog volop mee voor de prijzen. De detail scores zijn terug te vinden als afbeelding.

Sven Linkens en Jan Van Bulck gingen voor een ‘double gameweek’ en speelde vandaag ook in Nederland een tornooi. Daar eindigde ze net achter ex-topvoetballer Pierre Van Hooijdonk.

BELGIAN TOUR TORNOOI 5 : BELGISCH KAMPIOENSCHAP TE WACHTEBEKE - DAG 2

30 Juni 2019

Ook de tweede dag van het Belgisch Kampioenschap sloot Antverpia met gemengde gevoelens af, al overheerste toch vooral de fierheid op onze Belgisch Kampioen +45 Michel Keuleers. Zoals eerder al aangekondigd moest Michel de tweede wedstrijddag 6 trappen inhalen op de voorlopige leider. Dit lukte net, waardoor er een gelijke stand was na 36 holes. In de daaropvolgende play-off toonde Michel over stalen zenuwen te beschikken om de titel mee naar Antwerpen te nemen!!

Ook Christophe Keuleers deed er alles aan om de titel in de MEN categorie in de wacht te slepen, maar strandde uiteindelijk op een mooie 4e plaats. Van de overige Antverpianen slaagden er uiteindelijk nog een aantal in om wat plaatsen te stijgen door een mooie score op zondag. Voor andere begon de vermoeidheid na een zware zaterdag (en een daaropvolgende nacht??) door te wegen zo bleek.

Proficiat Gun Ther met uw titel in de MEN categorie!! Gunther Meyssen volgde zichzelf op als Belgisch kampioen!! Zeer knappe prestatie Gunther!! Christophe Baeten en Jeroen Coppens hebben het hem zeer moeilijk gemaakt, maar moesten uiteindelijk vrede nemen met de zilveren en de bronzen medaille.

Hercules FC werd uiteindelijk oververdiend Belgisch teamkampioen, gevolgd door Oudsbergen FC en wijzelf.

Totaalscores Antverpia-leden:

Christophe Keuleers +5 (zondag +4) 4e plaats
Michel Keuleers +11 (zondag +3) 11e plaats
Sven Linkens +16 (zondag +7) 21e plaats
Benjamin Jaeken +20 (zondag +9) 23e plaats
Tom Allaert +21 (zondag +8) 24e plaats
Ivan Castelijns +22 (zondag +15) 25e plaats
Davy De Bruyne +23 (zondag +9) 27e plaats
Hendrik Van Peer +26 (zondag +12) 31e plaats
Jan Van Bulck +29 (zondag +19) 34e plaats
Joris Vanderstraeten +33 (zondag 17) 35e plaats

Glenn De Jonghe speelde zondag mee als gastspeler buiten competitie en haalde een zeer verdienstelijke +10

BELGIAN TOUR TORNOOI 5 : BELGISCH KAMPIOENSCHAP TE WACHTEBEKE - DAG 1

29 Juni 2019

Afgelopen weekend werd het Belgisch Kampioenschap gespeeld op Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Antverpia FC komt door de vakantieperiode niet op volledige kracht aan de start, maar kon toch op een mooie 11-koppige afvaardiging rekenen.

De eerste wedstrijddag werd in een loden hitte gespeeld en resulteerde in uiteenlopende scores waar de leden met gemengde gevoelens op zullen terugkijken.

Veruit de beste Antverpiaan was Christophe Keuleers met een dagscore van +1, waardoor hij morgen start in de topflight om daar proberen zijn 2 trappen achterstand nog goed te maken op de leiders. Ook Michel Keuleers zal morgen een in haalbeweging proberen in te zetten in zijn jacht op de Belgische titel in de +45 categorie (score Michel +8).

Daarnaast toch ook nog een eervolle vermelding voor 2 Antverpianen met een mooie dagscore. Ivan Castelijns haalde een mooie +7 en nestelde zich momenteel op een gedeelde 17e plaats, en ook Jan Van Bulck keerde fier huiswaarts met een mooie +10 (25e plaats)

Scores andere Antverpianen:

Sven Linkens +9 23e plaats
Benjamin Jaeken +11 26e plaats
Tom Allaert +13 31e plaats
Hendrik Van Peer +14 34e plaats
Davy De Bruyne +14 34e plaats
Joris Vanderstraeten +16 38e plaats

Guy Verschueren heeft de eerste wedstrijddag niet kunnen volmaken wegens een blessure.

BELGIAN TOUR TORNOOI 4 : ANTWERP CUP BRASSCHAAT

1 Juni 2019

Gisteren werd onder een stralende zon de Antwerp Cup in Brasschaat gespeeld. Antverpia behaalde in hun thuisprovincie wederom goede resultaten!

Voor de tweede keer op rij werd het clubklassement gewonnen. Bovendien eindigde Sven Linkens voor het eerst in zijn prille footgolf carrière op het podium en blijft Michel Keuleers stevig aan de leiding in het Senior klassement

BELGIAN TOUR TORNOOI 3 : COUPE DU WALLON FROID CHAPELLE

4 Mei 2019

Gisteren werd in Froidchappelle de derde wedstrijd van de Belgian Tour gespeeld. 

Met Christophe Keuleers, Michel Keuleers en Tom Allaert behaalden 3 Antverpianen de top 5! Daardoor wonnen we met ruime voorsprong het ploegenklassement, onze eerste overwinning van het jonge seizoen als club!

START VAN FOOTGOLF MONDAY'S

8 April 2019

Vanaf heden biedt Antverpia Footgolfclub  elk individu (vanaf 12 jaar) de mogelijkheid om 15 holes te komen footgolfen. In samenwerking met Golfcentrum Reyemerswael werkten we een prachtige baan uit op een idyllische locatie. 

Trainingsavonden gaan steeds door op maandag. Alle flights vertrekken tussen 18u en 19u. Iedereen meldt zich eerst aan in het clubhuis. Daar kan je voor 15 euro een scorekaartje kopen. Voor een persoonsgebonden 10 beurtenkaart betaal je 120 euro. Deze scorekaart geeft toegang tot de footgolfbaan. Omdat het clubhuis 2km verwijderd is van de start van de footgolfbaan raden wij iedereen aan om met de wagen naar het startpunt te rijden. Hier is een aparte parking voorzien. Vergeet in het clubhuis niet door te geven wat je graag wil eten na je footgolf ervaring. Bestellen is niet meer mogelijk na 19u. 
  
Ervaren footgolfers die de spel- en gedragsregels goed onder de knie hebben en beschikken over al het nodige materiaal kunnen in een flight inschuiven. Deelnemers met geen of een zeer beperkte footgolf ervaring kunnen voor 5 euro (cash te betalen aan hole 1) een Antverpia-bal & marker gebruiken. Bovendien worden ze ingedeeld in een flight met ervaren footgolfers die hen zullen begeleiden op de baan met tips & tricks. 

BELGIAN TOUR TORNOOI 2 - LIMBURG CUP SUSTEREN

6 April 2019

In een zonovergoten Susteren werd de 2de wedstrijd van de Belgian Tour gespeeld. Het was Holland boven met een volledig Nederlands podium. In het ploegenklassement behaalde Antverpia een knappe 2de plaats dankzij 4 spelers onder par! Michel Keuleers blijft aan de leiding in het Senior klassement.

BELGIAN TOUR TORNOOI 1 - CHALLENGE CUP BRUNSSUMERHEIDE

23 Maart 2019

Eerste Tornooi van het nieuwe Footgolf seizoen te Brunssum. Proficiat aan Michel met de mooie 2de plek. Volgende afspraak op 6 april in Susteren. Check de gallery voor de resultaten & enkele sfeerbeelden.

AANLEG FOOTGOLFTERREIN REYMERSWAEL

13 Maart 2019

Deze week hebben we weer een volgende stap in de ontwikkeling van Antverpia FC gezet. In samenwerking met Christophe (Footgolf kenner en -specialist) en Marijn (Greenkeeper Reymerswael Golf) werd onze thuisbasis definitief uitgetekend.

BELGIAN TOUR KALENDER 2019

17 Februari 2019

Overzicht van de Belgian Tour 2019, voor deelname of meer info. Contact Antverpia FC.

 

Follow

  • Facebook

Contact

+32499626941

Address

Antwerp, Belgium

©2018 by Antverpia Footgolf Club. Proudly created with Wix.com