FORMULES

FOOTGOLF MONDAY'S

Antverpia Footgolfclub biedt elk individu (vanaf 12 jaar) de mogelijkheid om 17 holes te komen footgolfen. In samenwerking met Golfcentrum Reyemerswael werkten we een prachtige baan uit op een idyllische locatie. 

Trainingsavonden gaan steeds door op maandag. Alle flights vertrekken tussen 18u en 19u. Iedereen meldt zich eerst aan in het clubhuis. Daar kan je voor 15 euro een scorekaartje kopen. Voor een persoonsgebonden 10 beurtenkaart betaal je 120 euro. Deze scorekaart geeft toegang tot de footgolfbaan. Omdat het clubhuis 2km verwijderd is van de start van de footgolfbaan raden wij iedereen aan om met de wagen naar het startpunt te rijden. Hier is een aparte parking voorzien. Vergeet in het clubhuis niet door te geven wat je graag wil eten na je footgolf ervaring. Bestellen is niet meer mogelijk na 19u. 
  
Ervaren footgolfers die de spel- en gedragsregels goed onder de knie hebben en beschikken over al het nodige materiaal kunnen in een flight inschuiven. Deelnemers met geen of een zeer beperkte footgolf ervaring kunnen voor 5 euro (cash te betalen aan hole 1) een Antverpia-bal & marker gebruiken. Bovendien worden ze ingedeeld in een flight met ervaren footgolfers die hen zullen begeleiden op de baan met tips & tricks. 

GROEPSARRANGEMENTEN


Het is ook mogelijk om met je collega’s, vrienden of voetbalploeg een rondje te komen footgolfen. Antverpia footgolfclub voorziet een teambuilding op maat! Het voordeel van een groepsarrangement is dat je voorzien wordt van materiaal, kan genieten van intensieve begeleiding en dat je samen kan spelen met je vrienden (per 3 of 4).  

Groepsarrangementen kunnen voorlopig enkel doorgaan op maandag avond van 18u tot 21u, enkel voor groepen met meer dan 10 personen kan een uitzondering gemaakt worden voor een andere dag.


Contacteer ons voor meer informatie via Antverpia.footgolf@gmail.com

Formule 1 :

- 15 holes footgolf
- Begeleiding
- Faciliteiten (ballen, score kaartjes, markers,…)

25 euro p.p. (minder dan 10 deelnemers)
20 euro p.p. (vanaf 10 deelnemers)

Formule 2 :

- 15 holes footgolf
- Begeleiding
- Faciliteiten (ballen, score kaartjes, markers,…)
- 1 consumptie per deelnemer (bier of frisdrank) en wat hapjes 

30 euro p.p. (minder dan 10 deelnemers)
25 euro p.p. (vanaf 10 deelnemers)

Formule 3 :

- 15 holes footgolf
- Begeleiding
- Faciliteiten (ballen, score kaartjes, markers,…)
- 2 consumpties per deelnemer (bier of frisdrank) en een dagschotel (vlees, vis of vegetarisch)

45 euro p.p. (minder dan 10 deelnemers)
40 euro p.p. (vanaf 10 deelnemers)

Belangrijk om weten!

  • Voetbalschoenen zijn verboden. Turf, zaalvoetbalschoenen of loopschoenen zijn wel toegelaten.

  • Op de golfbaan draag je altijd een polo ( geen T-shirts of voetbalshirt ) en half lange short. Bij slecht weer kan er een vest gedragen worden.

  • De rust wordt altijd gerespecteerd op en rond het golfterrein.

 

Follow

  • Facebook

Contact

+32499626941

Address

Antwerp, Belgium

©2018 by Antverpia Footgolf Club. Proudly created with Wix.com